Неделна разходка 46: Не сайт, а срам на годината

Печелила съм първа награда в този конкурс с институционална страница, затова смятам, че имам право на мнение

Какво е това жури, което награждава Фондация Хелп Карма в категорията Сайт на кауза?

Още на 20 октомври изразих недоумението си от участието на банка ДСК, но не знаех, че фондацията се е регистрирала за участие.

Дори и да е натрупала точки преди публикуването на разследването на БТВ, защо журито не е преразгледало позицията си след 6 ноември. Нали награждаването е било на 12 ноември?

Тази година участниците са 145 в 9 категории, хвалят се организаторите.

Защо тогава награждавате Kole Poluchi li?

Защо давате награда на сайт, който смята, че Силициевата долина е Силиконова долина:

Добре поне, че в категорията фирмен сайт няма съвпадение между журито и публиката. А ето как се похвали банката:

Банка ДСК получи три отличия в конкурса „Сайт на годината“

„На 12 ноември бяха раздадени наградите от тазгодишното издание на престижния конкурс „Сайт на годината“. Всяка година конкурсът утвърждава високите стандарти в уеб разработките и отличава най-добрите сред тях.

По време на официалната церемония Банка ДСК получи награди в три категории. Корпоративният сайт на банката беше класиран на трето място в категория “Фирмен сайт“. Проектът за редизайн на сайта е разработен след интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк  и реализиран благодарение на професионализма и добрата колаборация между дигиталния маркетинг екип на банката и екипа на Студио Х.

Мобилното приложение на Банка ДСК DSK Smart също получи високо признание и се нареди на трето място в категория „Мобилни приложения“ както в класацията на журито, така и според оценката на публиката. Новият дизайн, усъвършенстваните функционалности и подобрена навигация са само част от новите разработки в DSK Smart в удобство на клиентите на банката. По проекта работят екипите на бизнес развитие и ИТ на банката в сътрудничество с разработчиците на Openintegra.

„Благодарим на журито и на публиката за позитивната оценка и признание. Получените награди ни радват много и ни мотивират да продължаваме да работим усилено върху развитието на дигиталните ни канали и платформи, за да предлагаме на клиентите ни все по-удовлетворяващи преживявания с Банка ДСК“, коментираха от банката.”

Можете да споделите: