Актуално

Абонаментна кампания 2020

 

90 лева на месец за защита на личните данни

 

 

Проверки за нарушения на сигурността на лични данни

 

Блог

КЗЛД публикува становище за ролята на обществените съвети към училищата и детските градини

Детските градини и училищата трябва да включат във вътрешната си политика за защита на личните данни правилата, на които се подчинява достъпът на членове на Обществените съвети до лични данни и свързаните с това технически и организационни мерки за сигурност.

Общият регламент за защита на данните  навършва днес две години! 

Еврокомисарите отбелязаха рождения ден с изявления: Призоваваме държавите-членки да снабдят своите органи за защита на данните с адекватен човешки, финансов и технически ресурс, за да използват ефективно своите правомощия за прилагане.

„Дунчева Консултинг“

До 1 юни можете да сключите договор с „Дунчева Консултинг“ за осигуряване на съответствие със законовите изисквания за защита на личните данни през следващите 12 месеца на преференциална цена.

Абонаментът се плаща на две вноски – 50 на сто до 30 юни и 50% до края на месец септември

 „Дунчева Консултинг“ е доверената консултантска компания, която предлага уникални услуги за своите уникални клиенти.

 

 

Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR) съдържа няколко принципа, свързани с обработката на лични данни. Тези принципи трябва да бъдат вашите ориентири, когато решавате кои лични данни да събирате и защо, къде да ги съхранявате, как да се справите с тях, какво правите с тях и кога да ги изтриете, след като вече не са необходими.

„Дунчева Консултинг“ ще ви помогне да отговорите на въпроса Как да се съобразя с GDPR?

Съгласно разпоредбата на чл. 37, пар. 1, б. „а” от Регламент (ЕС) 2016/679 във вр. с § 1, т. 17 от ДР на Закона за защита на личните данни, институциите в системата на предучилищното и училищното образование (училища, детски градини и др.), в качеството си на администратори на лични данни, са задължени да определят длъжностно лице по защита на данните (ДЛЗД), съобщи Комисията за защита на личните данни.

За контакти

office.dunchevaconsulting at gmail.com

duncheva.bg at abv.bg

В имейл адресите символа @ е заменен с at, за да се избегне автоматичното изпращане на нежелана електронна поща от spam роботи.

За да изпратите електронна поща, моля заменете at с @ в имейл адресите.

Заявки за специализирани консултации на тел. 0888 543626

от понеделник до петък от 14.00 ч до 16.00 часа