Можете да гледате на живо експерти по киберсигурност до 5 юли

Европейската Комисия дава публичен достъп до презентациите на висококвалифицирани експерти по киберсигурност от 24 юни до 5 юли 2019 г. по време на четвъртото издание на Университетското лятно училище CONNECT

В утрешната сесия  ще участват експерти по киберсигурност, които ще говорят за възможностите и предизвикателствата за сигурността на новите технологии. Дискусията ще се съсредоточи върху предстоящите предизвикателства в областта на киберсигурността на изкуствения интелект (AI), блокчейн, интернет на нещата (IoT). Предвидени са и демонстрации на живо.

Програмата  на CUSS19 включва различни аспекти на киберсигурността като защитата на дигиталната идентичност и неприкосновеността на личния живот в един свръх-свързан свят и демонстрации за реагиране на инциденти в компютърната сигурност. Сред предстоящите теми е и Привличане и задържане на повече жени в киберсигурността и  киберсигурност в здравеопазването, банковото дело, транспорта и застраховането.

Университетското лятно училище CONNECT 2019 е предназначено за служителите на институциите и органите на ЕС. Някои от сесиите обаче се излъчват на живо.

Университетът CONNECT е инициатива на Генерална дирекция „Комуникационни мрежи, съдържание и технологии“ на Европейската комисия (DG CONNECT), чиято цел е да информира за най-новите цифрови тенденции и предизвикателства.

Можете да споделите: